Corona virus en maatregelen

Informatie voor onze klanten 13-maart 2020

U mag bij Klimaatbalans een snelle reactie verwachten bij service vragen. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk helpen. Met de huidige situatie rond het Corona virus vinden wij één ding nog belangrijker; de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers.

We willen u dan verzoeken rekening te houden met de inzet van onze service medewerkers. Het lijkt ons nu meer dan ooit verstandig om eerst onze service afdeling telefonisch te raadplegen om zo een storing op afstand te kunnen verhelpen. Uiteraard indien nodig zullen onze service medewerkers ter plaatse komen om de storing te verhelpen.

Wij vragen uw begrip voor de vragen die we stellen m.b.t. de symptonen van het corona virus om de veiligheid van u en onze medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen alvorens we ter plaatse kunnen komen om uw storing te verhelpen. Ook onze medewerkers komen u alleen bezoeken als ze geen symptonen van het corona virus hebben.

Door deze maatregelen zorgen we er samen voor dat we weer zo snel mogelijk kunnen gaan werken als gewoonlijk. U kunt erop rekenen dat wij er alles aan doen om de impact van deze omstandigheid op onze leveringen en diensten voor u zo klein mogelijk te houden.

Alvast dank voor uw begrip.